Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Restaurang Smak, Stockholm

Smakfull lösning för restaurang med ambitioner

På Restaurang Smak, inte långt från Hötorget i Stockholm utgår matmenyn från smaker inte råvaror. Du bygger själv upp din meny med urval från hela världen. Välj en måltid med chili, ingefära och krasse, en förrätt och huvudrätt med fem smaker eller en trerättersmeny som motsvarar sju smaker. Restaurangen ingår i F12-gruppen och drivs av kockarna Melker Andersson och Danyel Couet.

För den bästa smakupplevelsen är en god hygien i köksmiljön en självklarhet. Det är idag också lagkrav på att en fettavskiljare måste installeras till avloppet om man driver en verksamhet som hanterar livsmedel. Köket behöver renoveras. På en månad ska allt rivas och därefter byggas upp igen.

Tack vare ett bra samarbete med entreprenör kan ACO Nordic leverera en helhetslösning inom utsatt tid och som motsvarar de högt ställda förväntningarna på ett kök av denna dignitet. Köket förses med nya hygieniska brunnar med R50-galler Semi-Hygiene och en helautomatisk fettavskiljarlösning där reningen med hjälp av slangtömning kan ske utomhus direkt på gatan. Detta för att man vill undvika onödigt spring inne i restaurangen och inte störa gästernas smakupplevelse.


Information:

Projekt: Restaurang Smak
Plats: Norrmalm, Stockholm
Entreprenadform: Totalentreprenad

Byggherre: Restaurang Smak
Entreprenör: Einar Mattsson

Våra produkter:
ACO Hydrojet OA NS10
ACO GEB
ACO Remote control
ACO Presep 160
ACO Box Concept Tillval 8:4
Miri Uvo–3
ACO Box Concept Lift 6
ACO Box Concept Lift 1
ACO Hygieniska brunnar R50: 170x2600
ACO Hygieniska brunnar R50: 170x170
ACO Hygieniska brunnar R50: 570x900

Status: färdig 2018