Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Basic

Vårt enklaste serviceavtal Basic, inkluderar själva onlinetjänsten ACO Cloud med fyra kanaler för positionsdata. Dessutom ingår larmhantering, där en eller flera förutbestämda kontaktpersoner informeras för att snabbt kunna agera vid eventuella avvikelser på någon av dina avskiljare eller pumpstationer.

Få en offert

Advanced Avskiljare

Du som har oljeavskiljare eller fettavskiljare kan du även välja Advance-paketet för avskiljare. Förutom den molnbaserade tjänsten med upp till fyra kanaler och larmkoordinering ingår återkommande kontroller av dina anläggningar var sjätte månad samt grundlig besiktning en gång var femte år.

Få en offert

Advanced Pumpstationer

Serviceavtalet Advance Pumpstationer innehåller online-verktyget ACO Cloud samt koordinering av larm. Du informeras om larm i realtid, men kan även se avslutade händelser. Var tredje månad kontrollerar vår servicetekniker dina anläggningar för att optimera driften och säkerställa att de fungerar som de ska.

Få en offert

Frågor & svar


ACO Cloud är molnbaserad realtidsövervakning som har koll på dina avskiljare och pumpstationer och larmar när avvikelser uppstår. Produkten har stöd för upp till fyra kanaler, vilket möjliggör enkel och kostnadseffektiv fjärrlogistik. Systemet är förberett med SIM-kort och har en kapslingsklassning på IP65, vilket ökar dess hållbarhet och pålitlighet. ACO Cloud säljs som en tjänst med serviceavtal som sköts av ACO Service.

Snabb identifiering och åtgärd av brister och fel i ett tidigt skede säkerställer en längre livslängd på anläggningen samtidigt som du sparar pengar. Vi på ACO Service är duktiga på våra egna produkter. Genom att teckna serviceavtal med oss så kan du fokusera på din kärnverksamhet medans vi tar hand om alla dina anläggningar och hjälper dig med drift och underhåll. Det är bara att välja vilken typ av serviceavtal du vill ha.

I Basic-abonnemanget ingår enbart onlineövervakningen samt koordinering av larm. Med Serviceavtalet Advanced ingår även återkommande kontroll, tillsyn och besiktning av dina avskiljare. I Advanced pumpstationer ingår ingen besiktning.

1. Inloggning

ACO Cloud

2. Kartvy

Se dina anläggningar med larmstatus.

3. Larmstatus

Vy över anläggning i realtid samt historik.

4. Meddelande

Du mejlas när larm går och vid återställande.

Dokumentation