Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Harrys, Landskrona

Nyinstallation på folklig krog

Harry Nilsson drev en ganska vanlig livsmedelsbutik i Falkenberg. Det var en plats där människor samlades för både handel och diverse pratstunder. Köpmannen själv var välkänd och så var även alla besökare för honom. På 90-talet fick en av hans yngre kunder idén att tillsammans med två vänner grunda en varm, personlig och folklig krog med utbud av högsta kvalitet. Harrys är en hyllning till Harry Nilsson och en önskan att driva en krog i samma anda som dennes handelsbod.

När sportbaren Harrys kommer till Landskrona och det k-märkta domstolshuset på Rådhustorget 11 lanseras även ett uppdaterat krogkoncept. Franchisekedjan Harrys vill vara synonymt med en genuin svensk krogupplevelse. Nu erbjuds ”Folkliga favoriter” i menyn, quizkvällar, after work, brunch, vin- och whiskyprovningar samt livemusik. Harrys är en mötesplats för alla.

ACO är inte föreskrivna i denna nybyggnation, men på grund av attraktivt erbjudande går uppdraget ändå till oss. Vår lösning innehåller golvbrunnar och golvrännor som är utvecklade för att möta riktlinjerna inom hygien, livslängd och funktion och som alla är placerade i köket. Vår fettavskiljare behandlar fetthaltigt avloppsvatten och är installerad på nedre plan. Avskiljaren har fast tömningsrör och integrerat slamfång. I vår installation ingår också påfyllningsrör, tömningsskåp, provtagningsenhet, ventilationsluftrenare och ett larm som är fäst på väggen.

Information:

Projekt: Harrys Landskrona
Plats: Rådhuset, Landskrona
Entreprenadform: Totalentreprenad

Byggherre: Landskrona Stad
Entreprenör: Munkbergs VVS
Arkitekt: Cedervall Arkitekter

Våra produkter:
ACO Box Concept Gully 1: 2 st
ACO Box Concept Gully 2
ACO Box Concept Gully 3
ACO Box Concept Gully 7: 4 st
ACO Eco-Jet OD
ACO Procurat T5–1
ACO GEB
Miri Proflex
Miri Uvo
Miri Fill

Status: färdig 2016