Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Känn dig trygg med din leverans

Leveranstid
Styckegods som ligger på vårt lager i Nässjö har en beräknad leveranstid på 2–3 arbetsdagar. För lite större frakter beräkna 4–5 dagar. Övriga standardprodukter som kommer från Tyskland levereras direkt till dig och är normalt framme inom 5 arbetsdagar. En del varor går som transit, bland annat rostfri industri samt ej lagerhållna avskiljare. Beräkna 4–5 veckor i leverans från det att ordern har lagts.

Leveransprecision
ACO Nordics mål är att alltid hålla den leveranstidpunkt som är överenskommet mellan oss och dig som kund. För att klara detta har vi ett nära samarbete med flera etablerade speditörer. Inrikestransport sker med Schenker och för import från Tyskland tar vi hjälp av DHL och UPS.

Spåra gods
För att spåra ditt gods kontakta logistik och inköp så får du hjälp med kolli-ID eller sändnings-ID och namn på speditör. Fraktsedelsnummer skickas inte ut per automatik utan kontakta oss så assisterar vi dig.

Leveranssäkerhet och reklamation
Det är mycket viktigt för oss att du får den vara du har beställt enligt order och att den är i felfritt skick. Om det trots allt visar sig att godset är transportskadat reklamerar du det direkt till vår transportör i samband med leverans. Reklamationen måste vara signerad med datum från mottagare och chaufför på fraktdokumentet. Vill du returnera varorna av annan anledning, ta emot dem vid leveransen och kontakta ACO Nordic för returfraktsedel.

Kontakta oss