Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Fettavskiljare

Hos cateringföretag där fetthaltigt avloppsvatten genereras skall fettavskiljare enligt EN 1825 och DIN 4040-100 installeras för att säkerställa att organiskt fett och olja i avloppsvattnet separeras och inte går ut i avloppssystemet. Detta gäller t.ex. för hotell, lunchrum, matsalar, restauranger och snackbarer och för alla slags livsmedelsproducenter (matoljetillverkare, slakterier etc.). ACO levererar fettavskiljare för fristående installation, mobil användning eller installation i mark. Man skiljer också mellan kompletta och partiella tömningsenheter. De ovala, runda eller uppdelade separeringskamrarna är tillverkade i hygieniskt rostfritt stål eller polyetylen. Många tillbehörskomponenter som larm för mätning av fettskiktstjockleken, luktneutralisering eller signalenheter med GSM-modul är optimala tilläggsprodukter för din enhet.

Fettavskiljare


ACO. we care for water

Footer

TOP

Om ACO

Känner du till när ACO kom till Sverige? Vill du jobba med oss och arbeta med avvattningslösningar för dagens och morgondagens miljöutmaningar? Kontakta oss.

Distribution

ACO Nordic erbjuder systemlösningar till många olika områden för hela Sverige. Är du entreprenör eller grossist gå till Distribution och se var du kan köpa våra produkter.

Sociala kanaler