Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

E4 Ljungby-Toftanäs

E4 mellan Helsingborg och Stockholm är en av Sveriges viktigaste vägar. Motorväg täcker hela distansen med undantag av en kortare sträcka förbi Ljungby i södra delen av landet. Denna olycksdrabbade etapp ska nu åtgärdas med bland annat ny motorväg och nästan hela 7,5 km linjeavvattning från ACO Nordic.

Till referens

Klakebäck/Strömsberg, Blekinge

På våren vandrar stora mängder paddor från de omgivande skogsmiljöerna ner till dammen. Väldigt många dör när de korsar landsvägen i Klakebäck. För att skydda faunan i Blekinge och minska antalet överkörda amfibiedjur har Ecocom i samarbete med Trafikverket anlagt ACO:s groddjurspassage under vägen.

Till referens

Om ACO

Känner du till när ACO kom till Sverige? Vill du jobba med oss och arbeta med avvattningslösningar för dagens och morgondagens miljöutmaningar? Kontakta oss.

Distribution

ACO Nordic erbjuder systemlösningar till många olika områden för hela Sverige. Är du entreprenör eller grossist gå till Distribution och se var du kan köpa våra produkter.

Sociala kanaler

TOP