Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

Nya moduler för högt grundvatten
15 Okt, 2018

Efter lanseringen av ACO Stormbrixx HD och SD är det nu dags för SD Lågbyggd. Denna modell gör det möjligt att installera dagvattenmagasin även i områden där installationsdjupet är mer begränsat.


Lägre modul för mindre djup
ACO Stormbrixx är ett unikt modulärt dagvattenkassettsystem i polypropylen som används för fördröjning och infiltrering av regnvatten. Systemet är uppbyggt av stapelbara moduler som genom ett överlappande monteringssystem blir mycket stabilt. Konstruktionen minimerar behovet av lagerutrymme, transportkostnader och koldioxidutsläpp.

ACO Stormbrixx SD Lågbyggd är det senaste tillskottet inom Stormbrixx-familjen. Den nya modulen är bara hälften så hög som vanliga SD och anpassad för platser med högre grundvattennivå och där ett dagvattensystem är nödvändigt. Den överlappande monteringen bibehålls tack vare den smarta topplattan som adderas ovanpå modulen.
Martin Ericsson
Art Director
+46 70 289 97 25
martin.ericsson@aco-nordic.se

TOP