Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

ACO Box Concept med Service
15 Aug, 2017

Avskiljaren och pumpstationen är viktig för att vardagen ska fungera. Säkerställ lång produktlivslängd och teckna ett serviceavtal. Få hjälp med driftsättning innan anläggningen tas i bruk eller tillsyn och kontroll när den är i drift. Med ACO Box Concept Service erbjuder vi olika alternativ.


ACO Box Concept Service
Eftersom vi har byggt produkten som du har köpt, vet vi exakt vad den behöver. Redan vid köpet av en oljeavskiljare, fettavskiljare eller pumpstation kan du genom att teckna ett serviceavtal försäkra dig om att din anläggning blir korrekt monterad, driftsatt och startkontrollerad. Detta är ett tryggt sätt att säkerställa att anläggningen kommer fungera som tänkt och att produktgarantier gäller.

För att optimera en produkts livslängd behöver den också underhållas. För en anläggning som redan är i drift erbjuder vi tillsyn och service. Vi säkerställer att du som ansvarig för ett system följer lagar och rekommendationer om löpande underhåll.

Vid 5-årskontroll görs en mer omfattande besiktning av anläggningen för fortsatt drift och med det en ökad totalekonomi. Ett protokoll skrivs och systemet certifieras mot myndighets- och normkrav.


Martin Ericsson
Art Director
+46 70 289 97 25
martin.ericsson@aco-nordic.se

TOP