Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

ACO gör succé på Nordbygg
14 Apr, 2018

Den 10–13 april ställer ACO Nordic ut på Nordbygg i Stockholm. VVS-mässan äger rum vartannat år och är fyra dagar lång. Nu på mässans sista dag kan vi sammanfatta att ACO:s medverkan har varit mycket lyckad. Många är nyfikna på våra dräneringslösningar för morgondagens miljöförhållanden. Att efter en informationsrik pratstund med någon av våra representanter dessutom kunna mätta magen med ljuvligt god wrap av ACO:s egna svenska mästerkock, har varit en lockelse få kunnat motstå.


Mässa i fyra dagar
Nordbygg profilerar sig som Nordens största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen. Mässan arrangeras jämna år på Stockholmsmässan och samlar drygt 48 000 besökare och 900 utställande företag. Ett av dessa är ACO Nordic.

ACO Nordic huserar på en 10x8 m stor yta en bit in i A-hallen. Detta är samma plats som föregående utställningstillfälle för 2 år sedan. När besökaren når montern möts hen först av en 14 kvm stor och 4,5 m hög display i obehandlad furu i två våningsplan. Denna bildar en avgränsande vägg samt håller ihop monterytan. Displayen är fylld med produkter från systemkedjan, vilket bland annat innebär matavfallskvarn från vår samarbetspartner Matavfallssystem, avloppsrör, slamavskiljare, golvbrunn, golvränna, fettavskiljare och pumpstation från ACO. Systemkedjan värnar om din omgivning med avvattningslösningar för framtidens miljöförhållanden.

Den stora bakväggen pryds av bilder på produkter i systemkedjan och som ingår i konceptet ACO Box Concept. Adderat till detta är en text med ACO:s nya globala pay-off; "ACO. creating the future of drainage".

ACO Nordic erbjuder olika typer av service kopplat till anläggningen – både innan den tas i bruk och när anläggningen är i drift. ACO Service har en egen display i montern.

Medverkan på Nordbygg är ett sätt för oss att öka medvetenheten om ACO Nordics kompetens inom VVS hos konsult, installatör, entreprenör, myndighet och byggherre. Vi tror att vi lyckades riktigt bra.Martin Ericsson
Art Director
+46 70 289 97 25
martin.ericsson@aco-nordic.se

TOP