Webbläsare stöds inte.

Du använder en gammal webbläsare som vi inte längre stöder. Vänligen använd en modern webbläsare som Microsoft Edge, Google Chrome eller Firefox för den bästa webbplatsupplevelsen.

6 fördelar med ACO pipe
3 Feb, 2017

ACO pipe är det idealiska systemet för såväl grå- och svartvatten som regnvatten och industriella avlopp. I kombination med ACO rostfria golvbrunnar och rännor blir resultatet ett fulländat avloppssystem. Vad är det som gör ACO:s avloppsrör så bra?


6 fördelar med ACO pipe
Storkök, matproduktion, tvätthallar och olika industriella produktioner måste hantera stora volymer av avloppsvatten på ett säkert och hygieniskt sätt. ACO pipe är ett rörsystem i rostfritt material med en mängd bra egenskaper. Tillsammans med andra produkter av ACO VVS skapas ett system som erbjuder en pålitlig dräneringslösning med unika fördelar för kunden. ACO pipe är tillverkat enligt europanormen SS-EN 1124 finns i två olika stålkvaliteter – rostfritt AISI 304 och syrafast AISI 316.

Låg vikt och hållbarhet är ytterligare fördelar som kännetecknar ACO pipe. Avloppsrören är resistenta mot termisk expansion. I filmerna nedan kan se 6 fördelar med ACO pipe.

1. ACO pipe är resistent mot termisk expansion
2. ACO pipe är sviktsäker
3. ACO pipe är brandsäker
4. ACO pipe är gnagarfri
5. ACO pipe är hållbar
6. ACO pipe är lätt
Martin Ericsson
Art Director
+46 70 289 97 25
martin.ericsson@aco-nordic.se

TOP