Kom och jobba med oss

Skapa flöde i din karriär
Om du vill skapa en värld där miljö och utveckling är viktigt, kan ACO Nordic vara en plats för dig. På ACO arbetar vi tillsammans för att ta fram lösningar som säkerställer en bättre framtid för miljön. Vi är ett företag som fokuserar på det vi gör bäst, nämligen att producera, sälja och underhålla högkvalitativa dräneringslösningar till våra kunder.

Vår viktigaste tillgång är du som anställd
Vi är ledande inom vårt område, eftersom våra medarbetare är ledande inom sina. Du kommer att arbeta för ett starkt företag inom miljövänlig hantering av vatten. Du har ett intresse av att utveckla dina färdigheter genom komplexa projekt som kräver kreativt tänkande. Tillsammans ser vi vår marknad genom våra kunders ögon. Din ökade kompetens är bra för både dig och ACO.

Internationellt företag med svenska värderingar
ACO Nordics svenska huvudkontor ligger i Göteborg. Våra konsulter och säljare ger service åt våra kunder i hela Sverige. Tillsammans arbetar ACO som en stark familj och hjälper varandra utöver länders gränser. Vi samarbetar dagligen främst med Tyskland, Tjeckien och de nordiska länderna. Engelska är koncernspråket, men den dagliga interna kommunikationen sker på svenska. Företaget är byggt på en platt företagsstruktur med korta informella kommunikationsvägar mellan ledning och anställda.

Vi trivs på ACO
ACO uppmanar sina anställda att ta ansvar för sitt egna arbetsområde och genom logiskt och proaktivt tänkande nå fram till innovativa lösningar. Arbetsmiljön är öppen och främjar till kunskapsdelning mellan erfarna och nya kollegor. Detta har resulterat i engagerad personal som känner att de kan påverka sin vardag. Här arbetar många länge. Vi trivs på ACO.

Spontanansökan

TOP